Dagvoorzitter – MBO Digitaal

Dag 1: Een Vliegende Start

Op 21 september betrad ik het podium met een mix van zenuwen en opwinding. De openingssessie was een bruisende discussie over de toekomst van onderwijs en technologie. Het was inspirerend om te zien hoe gepassioneerde onderwijsprofessionals, technologen en studenten hun idee├źn en ervaringen deelden.

Een hoogtepunt was de keynote van een vooraanstaand expert in onderwijstechnologie, die licht wierp op hoe AI en machine learning het MBO-onderwijs kunnen transformeren.

Dag 2: Diepgang en Discussie

De tweede dag dook dieper in de materie. Workshops en breakout-sessies gaven deelnemers de kans om specifieke onderwerpen te verkennen, zoals cyberbeveiliging in het onderwijs en de ethische aspecten van digitale transformatie.

Als dagvoorzitter was mijn rol om deze sessies te stroomlijnen en ervoor te zorgen dat elke stem werd gehoord. Het was een uitdaging, maar ook een ongelooflijk leerzame ervaring.

Reflectie: Groei en Gemeenschap

Nu het evenement voorbij is, reflecteer ik op de groei die ik heb doorgemaakt en de gemeenschap die ik heb mogen ervaren. Deze twee dagen hebben niet alleen mijn kennis verrijkt, maar ook mijn netwerk uitgebreid en mij geïnspireerd om verder bij te dragen aan de wereld van onderwijstechnologie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Verberg de preloader