Workshop over A.I. voor duurzaamheidsconsultants van Easy Consultancy

Vorige week mocht ik een dagworkshop te geven aan de duurzaamheidsconsultants van Easy Consultancy. Wat een leuke ervaring was dat! Ik heb hen meegenomen in de fascinerende wereld van kunstmatige intelligentie (A.I.) en de manieren waarop deze technologie hun werk kan vereenvoudigen en optimaliseren. Natuurlijk hebben we ook de belangrijke ethische dilemma’s die gepaard gaan met A.I. besproken.

De dag begon met een introductie over de basisprincipes van A.I. en hoe deze technologie zich in de loop der jaren heeft ontwikkeld. Daarna gingen we dieper in op specifieke toepassingen binnen het domein van duurzaamheid. Natuurlijk konden we de ethische aspecten van A.I. niet negeren. We bespraken de potentiële risico’s en de verantwoordelijkheid die professionals hebben om A.I. op een verantwoorde manier te implementeren. Het was bemoedigend om te zien dat de deelnemers hier zeer bewust mee omgingen en bereid waren om deze uitdagingen aan te gaan.

Aan het einde van de dag was er een gevoel van voldoening en enthousiasme onder de deelnemers. Het was duidelijk dat ze geïnspireerd waren om de geleerde kennis toe te passen in hun dagelijkse werk. Ik wil Easy Consultancy hartelijk bedanken voor de uitnodiging en de kans om deze inspirerende dag te mogen begeleiden. Het was een genoegen om met zo’n gedreven groep professionals te werken, en ik kijk uit naar toekomstige samenwerkingen.

Geef een reactie

Verberg de preloader