Paintballen

Afgelopen weekend was het dan zover… mijn vrijgezellenfeest. 1 afzegging van Koen, helaas ligt hij met griep op bed. Na lang lopen vissen wat ik zou kunnen gaan doen is er niets verklapt door de groep waardoor het voor mij   een complete verrassing was wat het was geworden.

Rond een uurtje of  half 12 werd ik opgehaald (prima tijd dunkt mij) en kwamen we al snel aan bij de  paintball baan. Na een korte instructie mochten wij net als vroeger weer oorlogje spelen. Na ongeveer 3 schoten hoorden wij de (zoals friso mooi heeft verwoord) onfortuinlijke Roy schreeuwen MOWAHAOHAUW… (herhaaldelijk) als een  geit die aan het verdrinken is. Niemand vertrouwd de boel en is bang dat het een hinderlaag is van Roy maar helaas bleek anders de waarheid. Snel werd het spel stop gezet en kwamen wij erachter dat dit geen hinderlaag was maar een valpartij waardoor later bleek Roy zijn middenrif heeft gekneusd. Helaas nog een afvaller  maar dat mag de pret niet drukken. Na anderhalf uur spelen tegen elkaar word ik in een roze konijnenpak gehesen zodat ze allemaal hun magazijn mogen legen op mij. En dat is gelukt ik zit onder de blauwe plekken. Bedankt! Maar wat een super spel is dit zeg!

Hier de beleving volgens Friso Veltkamp van de rest van de avond;

Hierna hebben we schnitzels gegeten, die ongeveer het formaat hadden van een nieuwbouw projecttoren in dubai. En bij Schnitzels hoort bier. Zeker in Duitsland. Nu weet ik niet of ze daar ook kleine glazen hebben, maar een halve liter stond zeker voor onze neus. Nu kreeg iemand het lumineuze idee dat er ook schnaps bij hoorden. En aangezien iedereen in de groep snelhuidszuipende gekken zijn was ik m 5 over 6 was al half lam.

Om half 7 wouden ze tequila in mijn hoofd proppen, maar dat leek me niet zo goed idee. Om half 10 leek me dat wel een beter idee, en om half 1- toen ik al rollend over de dansvloer, mijn moves aan het ‘showen’ was aan een slapende dude in de hoek van een cafe, en een dansende Glenn die mensen ophield bij het naar beneden lopen van de trap – leek het me meer dan goed om het tempo wat op te voeren.

Ook wou ik de sfeer wat op te voeren door halve radslagen in de tent te doen, al hakkepakkend op de vloer te lazeren met 3 onbekende dudes op mij, en nadat Friso er zeker van was dat hij zijn complete inhoud bier over een stomdronken bargriet heen had gekukeld, was het tijd om het zuipen om te zetten in tanken. En het tanken in slopen.

Nadat we in die tent er echt-zeker- van waren dat we het maandloon van de bardude hadden uitgegeven zijn we verder de stad ingegaan, en kwamen we in een halve voetbalkantine – bier, een rare bubbling-oh-oh-cherso toko – bier, en een alternatieve tent waar de energierekening niet was betaald (of de lampknop deed het niet ). Ook hier bier.

Na de tijd zijn we nog 300 kilo vlees in de plaatselijke burgerking weg gaan snaaien toen ik het wel welletjes vond en naar het hotel kwam om daar de rest van de nacht innig met de toilet te lopen knuffelen.

Dat beviel me zo goed, dat ik daar s’ochtends mee doorging. Daarna ontbijt. Dat ging niet zo heel goed naar binnen, want ik had 2435 slokjes te veel op de vorige dag.
Toen naar huis. Groetjes!

Ik verheug mij nu al op het volgende vrijgezellenfeest waarbij ik  niet het haasje zal zijn.

Bedankt! Rob Huiskes, Friso Veltkamp, Yvo van Dillen, Roy ALtink, Joris Sprangers, Armand van Veen, Glenn Groeneveld, Rob Kemperman en Koen Lubbers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Verberg de preloader