Inge ten huwelijk vragen

Al een tijdje speelde ik met de gedachten om Inge de liefde van mijn leven te vragen om mijn vrouw te worden maar ja… wanneer is het goede moment?!… Welke voorbereidingen moet ik treffen… Een boel vragen maar nog geen concrete antwoorden…

Wat is een goede dag wat is een mooi begin wanneer zou ik “the question” kunnen vragen… 1 keer in je leven stel je deze vraag en moet het dus ook bijzonder zijn. New York staat op de planning en op mijn bucketlist om daar een feestje te vieren waarbij het een black-tie feestje is oftewel even opsommen: 1) De locatie is dikke prima, 2) De kleding is dikke prima, 3: De datum is prima want hoe kan je mooier het nieuwe jaar ingaan dan op deze manier?! Ik kan het mij niet beter voorstellen dan dit. Deze avond is al geweldig zoals je kan lezen onder het stukje oud en nieuw vieren in NYC. Al weken lang heb ik een verlovingsring verstopt in mijn auto bij de reserveband en deze avond kon ik hem eindelijk aanbieden.

De avond begint vroeg en begint met veel bier en wijn. Dat kon natuurlijk ook niet missen omdat we een top avond hadden waarbij je onbeperkt aan de bar kon hangen. Op een gegeven moment kon Sheldon met shotjes en ander sterk spul aan en probeer ik het toch wat rustiger aan te doen want ik wil het bewust meemaken. Na aandringen van Sheldon vertel ik hem wat ik van plan ben en krijg vanaf dat moment “the warning” zodra ik ook maar 1 slok van mijn drank neem. haha ik moet er hartelijk om lachen. Om 12 uur luiden we het nieuwe jaar in maar dit is nog niet het moment vind ik, het is te druk en Inge houdt er niet van om in de belangstelling te staan dus we gaan eerst nog even de club in en drinken een glas champagne. Na een uur gaat Inge op aandringen van mij mee naar het dakterras voor een “laatste” foto. En dit is het moment, ik ga op mijn knie en vraag mijn Inge ten huwelijk en ze zegt: Ja. Ik kan er niet langer over vertellen maar het was super alles klopte en we kunnen ons nu gaan voorbereiden op de trouwerij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Verberg de preloader