Dansen op een vulkaan (Eyjafjallajökull)

Terwijl wij nog genieten van de helikoptervlucht vraagt de piloot van de helikopter of het klopt dat ik een bucketlist heb. Ik beaam dit en hij geeft aan dat hier ook nog op staat dat ik graag wil dansen op een vulkaan… Ik dacht hij maakt een grapje, maar niets is anders waar. We vliegen richting de Eyjafjallajökull. Ja die spreek je inderdaad niet zomaar uit, maar het is dan ook niet zomaar een wens die in vervulling zal gaan!

We worden neergezet op de vulkaan om daar te dansen terwijl de helikopter ondertussen vertrekt en een paar rondjes om ons heen vliegt. Te gek!!! Nog nooit zoiets mogen meemaken. Dit is een ervaring die je maar 1 keer in je leven meemaakt en wij zijn gezegend dat we dat hebben mogen meemaken.

Maar wie heeft dit nu allemaal geregeld dan? Waar komt het vandaan en bleef het avontuur hierbij? Nee het avontuur gaat nog verder en we zijn er achter gekomen dat het voor het programma Puur Geluk van RTL4 is geweest! En wij hebben het geluk gehad dat wij zijn uitgekozen en dat dit zo ontzettend top was geregeld! We zijn super dankbaar voor wat we hebben mogen meemaken!

Klik op het plaatje hieronder om de uitzending van Puur geluk terug te zien!

puurgeluk

3 thoughts on “Dansen op een vulkaan (Eyjafjallajökull)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Verberg de preloader