Vader geworden van Max

25 april 2013: MST Enschede – Vader geworden.

Een wens die eindelijk in vervulling is gegaan! Op donderdag 25 april zijn Inge en ik trotse ouders van onze zoon Max geworden!

Naam: Max Justin van Dillen
Datum: 25-04-2013
Tijd: 09:24
Gewicht: 3860 gram

Zowel zoon als vrouw maken het goed. Na 2 nachten op de afdeling neonatologie te hebben gelegen konden we op zaterdag naar huis om hier als gezin te genieten.

Medisch Spectrum Twente (MST) is een Nederlands ziekenhuis met de hoofdvestiging in Enschede. Het is ontstaan uit fusies tussen de ziekenhuizen Ziekenzorg en Sint Joseph Stadsmaten in Enschede, het St. Bernardusziekenhuis in Losser, het Sint-Antoniusziekenhuis uit Haaksbergen en Heil der Kranken te Oldenzaal.

De faciliteiten bestaan uit twee met een honderden meters lange loopbrug verbonden ziekenhuiscomplexen in het centrum van Enschede en een perifeer ziekenhuis in Oldenzaal. De ziekenhuizen in Losser en Haaksbergen werden na de fusie gesloten. Hiervoor zijn poliklinische voorzieningen in de plaats gekomen. In Oldenzaal is naast poliklinische zorg nog in beperkte mate opname mogelijk, de acute zorgverlening werd er per 2014 gestaakt.

Medisch Spectrum Twente behoort tot de grootste niet-academische ziekenhuizen van Nederland. Het verzorgingsgebied telt circa 264.000 inwoners. De organisatie heeft een erkenning voor 1070 bedden.

3 thoughts on “Vader geworden van Max

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Verberg de preloader