Themafeestje houden “Superhelden”

Altijd al een keer een themafeestje willen houden en wanneer het nog beter te vieren dan wanneer ik 2 jaar “schoon” ben en mijn uroloog heeft gezegd: De kritieke jaren zijn voorbij. Een prima moment en prima tijd van het jaar om een tuinfeestje te houden en daarbij een thema aan te koppelen zodat deze ook van mijn bucketlist afgestreept kan worden.

Vele thema’s zijn de revue gepasseerd maar er stond er toch de hele tijd 1 overeind… Nouja de titel heeft het natuurlijk allang verklapt, het is het superhelden thema feestje. Dus nu nog een superheld uitkiezen… Voor Inge was het niet moeilijk Marilyn Monroe moest het worden en zo werd er een jurk besteld met bijpassende pruik, vuurrode lippen en een zwarte stip. Voor mij was het ook al snel besloten: David Hasselhof wat een harde gast en hoe heeft deze man mijn jeugd gevuld met series als Baywatch*

De serie werd in Nederland achtereenvolgens door RTL 4, Veronica en Yorin uitgezonden. In 2008 zond RTL 7 de serie wederom uit. Volgens het Guinness Book of Records is Baywatch de meest bekeken televisieserie ter wereld.)

…en natuurlijk The Knightrider. Vanaf een uurtje of 20 druppelen de eerste mensen binnen en bijna iedereen heeft rekening gehouden met de dresscode. Zo is er Austin Powers, He-Man, The backwardsman, the joker, Elle driver, sneeuwwitje, bierman, zorro en nog vele anderen. Super! Het was een te gek feestje met onze dierbare en goede vrienden en familie. Het feestje eindigde rond een uur of 6? maar dat weet ik niet meer zeker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Verberg de preloader