Lezing (Twentse) Decanendag 2023

Vandaag (14 december) had ik de eer om te spreken op de Decanendag 2023, een platform gericht op het delen van kennis en ervaringen binnen het onderwijsveld.

Dit jaar lag de focus op een uiterst belangrijk thema: studentenwelzijn en veerkracht.Samen met mijn collega Marcel van Herpen, nam ik deel aan een sessie waarin we onze inzichten en ervaringen deelden over hoe we als onderwijsprofessionals de mentale gezondheid en veerkracht van studenten kunnen ondersteunen en versterken. Marcel deelde praktische strategieƫn die decanen en docenten kunnen inzetten om een ondersteunende omgeving te creƫren.

Mijn bijdrage ging vooral over het vinden van jouw vlammetje! Jouw passie, wie ben je? Wat drijft je? Wat wil je nog allemaal?

Als spreker op de Decanendag 2023 voelde ik me vereerd om deel uit te maken van deze belangrijke discussie. Het benadrukt het cruciale werk dat wij als onderwijsprofessionals doen om niet alleen academische, maar ook persoonlijke groei en welzijn van onze studenten te ondersteunen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Verberg de preloader