Figureren in Goede Tijden Slechte Tijden

Figureren in Goede Tijden, Slechte Tijden en wel bij Jef Alberts aan de bar… Al jaren staat deze hoog in mijn lijst en al jaren probeer ik dit te regelen.

gtst logo

Maar helaas iedere keer zonder resultaat maar goed ik wil graag dus blijf ik proberen. En vorige week kreeg ik uit het niets een mailtje van Sally (Ende Mol in Amsterdam) met de vraag of ik op dinsdag zou kunnen komen naar de studio’s om te figureren in café ‘De Koning’. Natuurlijk kan ik komen, Inge kan helaas niet maar Friso wel dus zo stappen we in de auto op een herfst dinsdag.

Kanttekening moet trouwens wel zijn dat Friso Veltkamp het pas een half uur voordat ik hem ophaalde hoorde en was tjah hoe moet je het uitleggen… Verrast?!

2 uur later zijn we in Amsterdam en spelen 3 scènes mee in Goede Tijden, Slechte Tijden wel als figurant zoals jullie begrijpen. Leuk om te zien hoe het allemaal werkt en leuk om een keer te doen! Ik kan nu officieel zeggen dat ik heb lopen barhangen in café De Koning. We hebben een aantal scenes gespeeld met onder andere:

Robin Martens AKA Rikki de Jong
Guido Spek AKA Sjoerd Bouwhuis
Gigi Ravelli AKA Lorena Gonzales
Ruud Veltkamp AKA Noud Alberts
Marly van der Velden AKA Nina Sanders
Ferry Doedens AKA Lucas Sanders
Mike Brandt AKA Louis Talpe

Jammer dat Jeff Alberts in het ziekenhuis lag 😉 (jammer dat ik Bartho Braat heb gemist) maar goed alles maar in slowmotion gezet omdat je anders niet zag dat Friso en of ik erin zat hahahahahahahaMEOHAHAHAHAHAHAAHA maar hierbij het bewijs!! Dus daarmee is een deel van dit item afgestreept!

3 thoughts on “Figureren in Goede Tijden Slechte Tijden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Verberg de preloader